Lattiapäällysteet ja laatat valmistaa Hellsten Flooring

Länsi-Suomen Ilmajoella sijaitseva perheyritys Hellsten Flooring on perustettu jo vuonna 1979. Olemme erikoistuneet valmistamaan kudottuja vinyylilattiapäällysteitä ja laattoja, joiden materiaalina käytetään tähän tarkoitukseen kehitettyjä erikoismuoveja. Kaikki meillä valmistetut lattiapäällysteet ja laatat ovat kestäviä, turvallisia sekä helppohoitoisia. Kun siis kaipaat vaivattomuutta ja kätevyyttä, valikoimistamme löydät varmasti etsimäsi — niin koti- kuin julkiskäyttöönkin.

Tarjolla monipuolinen mallisto

Teemme Ilmajoen tehtaassamme lattiapäällysteet useaan makuun: Plain, Rumba Plus, Salsa, Avanti, Metallic ja uutuudet Sound ja Jazz ovat kaikki huolella kehitettyjä ja ammattitaidolla valmistettuja malleja, joista jokaisella on omat hyvät ominaisuutensa. Miellyttävä jalan alla, helppo pitää puhtaana, eristävä, vaimentava… Tutustu rauhassa malleihimme, ihastu niihin ja löydä juuri omaan käyttöösi parhaiten sopiva vaihtoehto. Kaikille malleille yhteinen piirre on myös vaivaton asennus ja huomaamattomat saumat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mikäli vinyylistä valmistettu laadukas lattiapäällyste tai laatta kiinnostaa sinua, Hellsten Flooringin tuotteet ovat tehty juuri sinua varten. Voit tarkastella valikoimaa sivuillamme ja ottaa meihin vaikka oitis yhteyttä, jos mielenkiintosi heräsi tai kaipaat lisätietoja.