Avanti on uuden ajan lattiapäällyste

Upea Avanti on tasokas uuden ajan lattiapäällyste – tämä hieno ja näyttävä kokoelma sopii mainiosti kaikkiin mahdollisiin kohteisiin. Avantin avulla luot omalaatuista tunnelmaa haluamaasi tilaan. Malliston erityiset värit yhdistettynä pieniin yksityiskohtiin elävöittävät minkä tahansa lattiapinnan ja tekevät siitä silmää miellyttävän. Älä siis suotta anna periksi tylsyydelle, vaan tuo eloisuutta päivääsi tämän pirtsakan lattiapäällysteen avulla.

Kestävää laatua kaikkiin tiloihin

Avanti soveltuu erinomaisesti kaikkia lattioita päällystämään niin kotona kuin kodin ulkopuolellakin; vapaa-ajan asunnoissa ja erilaisissa julkistiloissa. Vaikka mallisto henkiikin modernia aikaa, runsaasta värivalikoimasta löytyy myös hillitympiä vaihtoehtoja astetta konservatiivisempaan makuun. Käytännössä siis ihan jokaiselle on tarjolla jotakin sopivaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Herättikö Avanti tai jokin muu laadukas päällystemallimme mielenkiintosi? Haluaisitko ilmaista itseäsi omalaatuisen lattiapinnan avulla? Hellsten Flooringin tuotteiden avulla se onnistuu — helposti asennettavat lattiapäällysteet tuovat tilaan kuin tilaan paitsi näyttävyyttä, myös helppohoitoisuutta. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa ja tiedustella lisää.