Jazz tuo arkeesi yllätyksellisyyttä

Kun kaipaat pieniä yllätyksiä arkesi keskelle, Jazz on suunniteltu juuri sinulle — tällaista mallia et löydä mistään muualta. Uskaliaat värit yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin saavat aikaiseksi näyttävän ja kestävän lopputuloksen. Helppohoitoisuutensa ansiosta vinyylilattiapäällyste on järkevä ratkaisu paitsi koteihin, myös erityisesti erilaisiin julkisiin tiloihin.

Lisäjazzia päiviesi keskelle

Jazz tuo päiviesi keskelle nimensä mukaisesti pientä lisäjazzia, joka jaksaa piristää harmaimpinakin hetkinä. Esimerkiksi tummaa ja punaista yhdistelevä vaihtoehto on upea katseenvangitsija, jonka avulla ilmaiset itseäsi ja tyyliäsi myös aivan lattian tasalla. Jos sisustuksella on merkitystä, käännä katseesi Hellsten Flooringin monipuolisen valikoiman suuntaan ja tutustu eri malleihin.

Jazz vai jokin muu? Kysy lisää!

Lattiapäällyste voi olla paljon enemmän kuin vain pelkkä lattiapäällyste. Siksi ei ole syytä tyytyä tavanomaiseen vaihtoehtoon, kun tarjolla on jotakin näyttävämpääkin. Hellsten Flooringin lattiapäällysteet, kuten Jazz, ovat suunniteltu kaikille, jotka kaipaavat lattiapäällysteeltään vielä hieman enemmän. Jos mielenkiintosi heräsi, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!