Rumba Plus — ja lattiapintasikin voi olla kannanotto

Rumba Plus on varsin räiskyvä mallisto, jonka avulla teet lattiapinnastasi halutessasi vaikkapa näyttävän kannanoton — siitä pitää huolen malliston rohkea värikokoelma sekä uusi trendikäs metalliväridesign, jota ei löydy mistään muualta. Uutuuskokoelmassa värit ja metallin sävyt yhdistyvät yhdeksi upeaksi kokonaisuudeksi, joka soveltuu silti loistavasti erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin.

Sävyjä myös maltillisempaan makuun

Jos rohkeat ja räiskyvät värit eivät ole sinua varten, ei hätä ole tämän näköinen: Rumba Plus sisältää myös joitakin hieman hillitympiä värejä, joita metallisävyt kuitenkin mukavasti piristävät. Lopputuloksena on laadukas kotimainen lattiapäällyste, jolla voit ilmaista juuri itseäsi ja omaa makuasi, oli se sitten kokeilunhaluinen tai konservatiivinen.

Rumba Plus sopii kotiin ja julkistiloihin

Kuten kaikki muutkin kestävät lattiapäällysteemme, myös Rumba Plus soveltuu mainiosti käytettäväksi niin kotona tai vapaa-ajan asunnoissa kuin erilaisissa julkisissa tiloissakin. Mikäli kaipaat lisätietoja tästä tuotteesta tai sen erilaisista käyttömahdollisuuksista, ota meihin rohkeasti yhteyttä!