Tuuli-lattiapäällyste™ sopii monipuoliseen käyttöön

Mainio Tuuli-lattiapäällyste™ on paitsi erittäin käytännöllinen, myös erittäin taloudellinen ratkaisu. Se tarjoaa erinomaisen äänen- ja lämmöneristeen, ja on lisäksi erittäin kestävä, helppohoitoinen ja paloturvallinen vaihtoehto. Tuuli-lattiapäällyste™ on todella helppo asentaa; sitä voi leikata mihin suuntaan vain, purkautumatta ja se on heti valmis käyttöön. Lattiapäällysteen asentaminen on tuskin koskaan ollut näin yksinkertaista.

Pehmeä Tuuli on miellyttävä jalan alla

Tuuli-lattiapäällystettä™ voidaan käyttää ongelmitta sekä kotona että erilaisissa julkisissa tiloissa. Sen kudottu pinta on pehmeä ja miellyttävä astua myös paljaalla jalalla. Tuuli-lattiapäällyste™ on helppo pitää puhtaana, sillä sen pinta hylkii vettä ja pölyä. Lisäksi vinyylilattiapäällyste kuivuu nopeasti eikä homehdu. Värin ja UV-säteiden kestokin on hyvä, jolloin auringonvalo ei pääse helposti haalistamaan päällystettä.

Ole yhteydessä meihin

Oletko kiinnostunut juuri Tuuli-lattiapäällysteestä™ tai mahdollisesti jostakin muusta päällystemallistamme? Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme — korkeatasoiset lattiapäällysteemme soveltuvat monipuolisesti erilaisiin kohteisiin. Kestävyytensä ja laatunsa ansiosta ne ovat hyvä sijoitus.